MANIFEST

PER A UNA CANDIDATURA QUE FACI EFECTIVA LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA

És hora de donar la cara. Massa partits amb afanys de poder ens han venut. Som gent del carrer que hem decidit dir PROU i fer un pas endavant per intentar que Catalunya retrobi el lloc que li pertany, que mereix.


Els sotasignats declarem:
A dia d’avui els òrgans polítics i administratius de Catalunya no tenen cap mena de poder ni capacitat de decisió, i serveixen, per damunt de qualsevol altra cosa, únicament per a la legitimació del règim imperialista espanyol, el qual manté Catalunya en una via colonial i residual amb vista a l’extinció.
Constatem també que els actuals partits polítics del nostre Parlament, autoanomenats “independentistes”, han actuat faltant repetidament a la paraula donada als votants i optant per la rendició, cosa que enfront d’Espanya és sempre incondicional.
Sigui per traïdoria o per incapacitat, aquests partits són avui el problema principal per a fer efectiu el mandat de les urnes. Per tant i conseqüentment, no els tornarem a votar mai més d’ara en endavant.
Els catalans vàrem votar el Primer d’Octubre del 2017 a favor de la independència de Catalunya, i aquest mandat popular no ha estat aplicat.
No cal dir-ho: s’ha ignorat greument la nostra voluntat col·lectiva.
Darrerament han sorgit nous partits polítics (Primàries, Front Nacional de Catalunya i Força Catalunya, entre altres) que legítimament sostenen el dret de representació de l’espai independentista. Aquests catalans emprenedors s’han vist sistemàticament anorreats i marginats per les forces actives que ocupen les parcel·les de comunicació i representació, tant públiques com privades, al servei dels partits autonomistes que ocupen la Generalitat de Catalunya.
Tanmateix, tot fa preveure que la fragmentació i l’atomització d’aquest nou espai polític ens menarà a un nou atzucac, a la pèrdua d’oportunitats i a continuar essent residuals. És per això que demanem urgentment un diàleg entre aquestes noves forces independentistes que són cridades a protagonitzar allò que els polítics catalans actuals sorgits de l’anomenat Règim del 78 espanyol han estat incapaços, ni tant sols, d’encarar.
Seria certament vergonyant que l’independentisme més coherent quedés fora del Parlament de Catalunya, i que els colonitzadors espanyols (Vox) obtinguessin una colla de diputats.
De cap manera, això no ens ho podem permetre!
Ara bé, si aquests nous partits independentistes no arribessin a cap mena d’entesa i de complementació productiva, ens reservem el dret a l’abstenció activa. Perquè estar abocats a viure de genolls in aeternum, validant i donant legitimitat al règim colonial espanyol, seria d’entre totes, la pitjor opció per a la Nació catalana, la qual és avui en clara dinàmica de minorització.


Dr. Oriol Domènech i Llavallol (metge)Montserrat Ponsa (escriptora)Montserrat Catalan (jubilada)Francesc X. Hernàndez Cardona (Historiador)Xavier Garcia Pujol (músic)Joaquim Torrent (geògraf)Jordi Riba (president de l’Associació Cultural Vibrant)Josep M. Andreu (president del CADCI)Ramon Sangles i Moles (expresident de Llengua Nacional)Pedro Altamirano (Coordinador Federal de Somos Andaluces – Partido Nacionalista Andaluz)Dani Lucas (Coordinador internacional d’Acció Republicana de l’Exterior)Albert Boada (Advocat)Josep M. López Ochoa (Directiva de la Coronela de Barcelona)Agustí Muntanya (Metge)Begoña Pérez López (Humanista)

ADHEREIX-T’HI

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: