Agost per oblidar

Agost era temps esperat per a gaudir de vacances. Platja o muntanya o, ambdues possibilitats compartides, rere un any de treball, sense massa temps per a gaudir de família i amics.

Enguany però tot és inesperat. Situació que es va iniciar el mes de febrer però segueixen encara les ensopegades. Confinament obligatori. Pendents de les precaucions a seguir per evitar que el Covid-19 faci de botxí de molts, joves i vells.

Seguim confiant que la situació esdevingui normal i, poc a poc anem recuperant la vida quotidiana prop dels que estimem, ara allunyats, temorosos de contagis.

Volem que la Simfonia final toqui arreu i puguem festejar la llibertat d’entrar i sortir de casa, poder abraçar els que estimem. Farem festa grossa!

Imatge de Portada del meu llibre Converses amb 12 personatges que van ajudar-me a ser qui i, com soc. Pròleg de Jordi Sànchez Picanyol. Amb Ernesto Balducci. Fidel Castro. Cuixart. Antoni Cumella. Guayasamin. Josep Laporte. Oriol Martorell. Rigoberta Menchú. Danielle Mitterrand. Jordi Pujol. Mn Pere Ribot. Santi Santamaria

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: