Pagar, pagar…Avui enutjada!

Com qualsevol ciutadà pago els meus impostos. Avui parlaré dels del Gas.

Mai venen a fer la lectura de la despesa mensual. Cobren al seu albur, no el real. I què passa?

A final d’any -els que no han treballat quan pertocava- fan la lectura i s’adonen de les diferècies entre el què hem gastat i el què hem pagat.

Consti que vull pagar però, NO de la manera que decideixen els que es creuen amos de les nostres vides. Avui he pagat una d’aquestes factures, una càrrega evitable si cobressin el què i, quan correspon. O paga o li tallem el gas ha estat la resposta.

Les Companyies no volen saber què podem fer, què no està al nostre abast. Si fessin les lectures com correspon, pagaríem el que toca cada mes, NO de cop quan els convé. malauradament no hi podem fer front!

Molts pensen com jo però no gosen dir-ho; ningú vol semblar pobre, encara que ho sigui.

No podem acceptar que la companyia no faci el què cal: tenir treballadors que facin els controls de forma mensual per saber i cobrar allò que hem gastat.

Què fan? Tenen màquines-robot que treuen cada mes una factura que ningú controla.

SÍ ho fan a final d’any i pretenen que, si s’escau, deixem de fer quelcom prioritari pel seu mal enginy i negligència. Per no tenir personal idoni i evitar, així, sous i assegurances.

Els que ho maneguen s’adonen que no han cobrat el què calia i, envien una factura colosal a tots els usuaris de les diferències hagudes. NO s’ahurien de pagar malgrat les amenaces. Et tallarem el gas... Ells son els culpables pel seu mal enginy i avaricia amb la conxorxa d’un Estat mentider.

Els numeros manen i, com sempre, pringuem els ciutadans obligats a pagar una xifra fora de context, sota l’amenaça de quedar-nos, en aques cas, sense Gas…

Què passa? S’ens fa difícil de pagar als que vivim d’una pensió, hem de decidir si la paguem o mengem. Avui l’he pagat!!!

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: