20 setembre 2009/2020

Avui fa onze anys -també era diumenge- que l’Ajuntament i amics de l’Ametlla van organitzar una Caminada, a la que s’hi van sumar amics d’altres pobles entre els quals Pasqual Maragall. Va ser el preludi de la Marxa Mundial per la Pau i la No violència a la qual vaig participar, i es va iniciar pocs dies després. 105 dies a través dels 5 Continents que vaig intentar recollir en el llibre Caminos de Paz.

Vam caminar des de l’Ajuntament de l’Ametlla travessant el poble fins a Rosanes. Molta participació, parlaments, comentaris, i, sobretot, bons auguris pel que m’arribaria. Grans records que guardo en el meu cor. Foto amb Pasqual Maragall i els policies locals que ens van acompanyar.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: