La tardor arriba amb pluja

Ha baixat una mica la temperatura. Dia trist núvol, ha plovisquejat tot el matí. Tot i que havia millorat, a l’hora que surto a caminar cap a les 19h torna a ploure. No podré contemplar herbes i cards, veure cap posta de sol, descobrir algún racó com faig sovint. M’agrada la claror, la llum, la calor. Ara fresqueja i es fa fosc aviat. M’agradaria viure en un lloc on sempre fos de día, que la llum no faltés.

Si seguim confinats, ens espera una tardor magre. Haurem d’inventar activitats a casa a part de llegir i escriure. Maleïda pandèmia que ens vol allunyar dels amics, de la família, d’aquells que estimem i volem a prop.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: