Viure amb dignitat

Per alguns entre els quals em compto, el nostre afany de viure ha estat marcat per la dignitat, en tan que éssers humans. Ho hem aconseguit? Costa mantenir aquest prurit! Sovint et miren com si aterressis d’un altre planeta, et consideren poca cosa, pocs diners.

Anhelem els indispensables per a viure de forma endressada i, poques floritures més.

Es trist que una immensa majoria volen aparentar allò què no tenen. S’avergonyeixen de no poder fer coses que fan els altres, no gosen dir que és per falta de possibilitats econòmiques i, ho fan, a costa dels seus.. Els avergonyits haurien de ser els que ho fan a expenses de la familia per mor de escoltar que li diuen: pobre. N’hi ha més dels que aparenten.

Escaseja la feina, ara més que mai, família a mantenir… Sous de vergonya.

Els que sí conserven i segueixen aferrats als càrrecs son els politics. Ja va essent hora de revisar-los els sous, les dietes, els viatges, els regals. També els anys que fa que tenen assegurada la poltrona, com diuen a Castella. Per què? Una gran majoria no tenen ofici ni benefici. D’aqui la urgència de conèixer qui és qui. Valdria la pena que fer tests i aclarir-ho

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: