La memòria…

Si l’oblit fos tinya, tots rascaríem, no ens podríem moure de casa. La memòria de massa gent és selectiva, recorda allò que li convé quan li convé o, et necessita. S’oblida de la resta. Pots arribar a ser 0000 per a molts. D’entrada et fa mal, amb el temps t’acostumes a algunes circumstàncies que mai pensaves podien arribar te i saber destriar el gra de la palla. Hi ha massa palla…

El que compta és tenir pulcra la consciència i obrar segons et dicti.  És un exercici que cal exercitar i recomanar malgrat costi fer: Saber qui és qui en tot moment de la vida, quan estàs ben situat o quan ets simplement un ser humà, allò que has sigut sempre.  Descobreixes que per alguns, massa, només compten les situacions. Treus les caretes de molts… Cap sorpresa, és el què imaginaves.

 

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: