Avui hem menjat lloritus

Raors, rasors , gaudeixen de molts noms. Tenen una qualitat excepcional, dificil d’oblidar. N’hi ha pocs, d’aquí que el preu sigui elevat. Li diuen peix mític, el més bell, saborós i fi de la mar. Menut i vigorós, esquiu i llis, vol mossegar el pescador, sovint clava les seves dents als dits del depredador. Només es captura i viu a la sorra, o al fons del mar on no hi ha pedres ni algues. La seva pell és tan bona com la carn. S’amaga a la sorra i surt tot dret amb els ulls que miren també a l’esquena. També li diuen peix galant.

.

Medeixen entre 10 i 17 cm. La femella sol ser més petita i vermella, el mascle més gris i gran. Són escassos, es pesquen amb ham. Avui n’hem menjat… extraordinaris. Comprats a la peixateria de l’Ametlla.

 

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: