Ha arribat el fred

Necessito sol i temperatures altes. Mai tinc calor ni quan l’estiu és dur, sí molt fred quan encara a molts no els ha afectat. Em costa de fer vida normal si no veig el sol. Avui, amagat i han dit que demà tampoc el veurem.

Sempre tinc mans i peus freds malgrat porti mitjons de llana. Si a més a més plou i, no puc sortir a caminar com avui, em costa sentir-me a gust. La cuina és la que m’acompanya i, faig més coses de les imprescindibles. Avui gran olla de caldo amb arrós i fideus groixuts i uns filets de porc confitat que han sortit excel.lents acompanyats d’escalivada d’albergínies i pebrots.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: