On som?

Costa endevinar què passa, premsa poc fiable, radio i TV similar. Tothom tira l’aigua al seu molí que sovint no és net i està embussat… Confio amb les persones, no amb els partits… Sabem, de vell antuvi, qui explica la realitat, qui diu el què sent sense por ni vergonya.

Avui el rei ha estat altra vegada a Barcelona… tant poc que li agrada veure’ns però, ara, alguna cosa se li cou. Caldrà que li expliquem com volem el futur del nostre país i passar-li al borbó. Sap que no l’hem triat, que ens l’hem trobat por añadidura, com diuen a Castella.

Davant l’anunci de la visita de Pedro Sánchez i el Rei Felip VI, l’ANC i Òmnium Cultural han cridat a concentrar-se des de les 10 del matí d’avui divendres al passeig de Colom, entre l’estació de França, on té lloc l’acte, i el monument a Colom clamant: «El Borbó torna a Barcelona. Sortirem a dir-li que Catalunya no té rei», explica El Periódico de Barcelona.

S’apropen eleccions i seran importants els resultats. Acabem amb el nomenfutisme i, mobilitzem-nos. Sapiguem on som i com volem que sigui Catalunya en el futur immediat, és a dir ja, abans d’acabar aquest any 2020.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: