Recordant a Toña

Amiga que fa temps ens va deixar i que avui seria seu aniversari. Amistat de vida, des que els nostres marits Isidre Claret i Oriol Montaña van acabar medicina i ens vam casar i, d’aixó, fa ja força anys. Tots tres ja no hi son però el meu record segueix viu. Eren temps difícils però de molta felicitat familiar i on els amics jugaven paper notori. Ens trobàvem sovint.

Els tinc molt presents amb estima, no nostalgia. Vam ser feliços mentre van viure i aquesta afirmació no la pot fer tothom. Cuideu de nosaltres els que encara deambulem per aquest món que cada dia és més estrambòtic, on gairebé ningú coneix ningú. La paraula amistat, poderosa, és avui envejada per molts. Nosaltres l’hem mantinguda sempre viva.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: