Presos polítics a l’oblit. Llibertat ja!

És una trista i malaurada situació la dels nostres presos polítics Jordi Sánchez i Jordi Cuixart des del 16 d’octubre de 2017. Van seguir poc després Oriol Junqueras, Joaquim Forn, Dolors Bassa, Raúl Romeva, Jordi Turull i Josep Rull.

Homes sense pietat els han jutjat i castigat i, els mantenen allunyats de família i amics: No poden entendre la seva dignitat i resignació. Son virtuts que desconeixen.

Jordi Sánchez y Jordi Cuixart condemnats a 9 anys de presó. Oriol Junqueras 13 anys. Joaquim Forn 10 anys i mig. Dolors Bassa 12 anys. Raül Romeva 12 anys. Jordi Turull 12 anys. Josep Rull 10 anys. Carme Forcadell 11 anys i mig.

Un tal Lamela ha declarat en repetides ocasions, que pertanyen a un grup organitzat que duen a terme activitats subversives. Quins pebrots per dir ho educadament. Ah! i que podrien organitzar noves mogudes, activitats i concentracions multitudinàries. Aixó sí que és cert! Jo també hi era.

Jutges? On s’han format? Qui els ha instat a veure maldat on no n’hi ha? Tenen consciència? Qui els paga per a mantenir aquests judicis? Han propiciat que els seus fills hagin crescut sense que el pare juntament amb la mare, els ensenyessin a viure la vida. Com se senten els seus pares germans i amics allunyats per reial ordre.? Jutges que, manats pels seus superiors, els mantenen a presó fa més de tres anys! Les condemnes més petites son de 9 anys. Poden dormir? Clar… no poden escoltar la seva consciència perquè No en tenen. Estan sí a les ordres dels que manen i els tenen en nòmina. La història els recordarà com a malfactors a sou.

Amics empresonats: No us oblidem

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: