Barça 1 Real Madrid 3

Cada vegada es més feixuc resistir un partit de futbol per TV. Responsables? Els arbitres! ben mirat se’ls hauria de canviar el nom. Arbitrar equival a dirimir què passa i, castigar, quan sigui pertinent. Ho fan? NO! Cerquem doncs un nom que els defineixi.

Tot i que el Barça no ha fet mèrits per guanyar, sí podien haver- hi ajudat aquelles faltes sublims que l’àrbitre que no ha xiulat contra els del Real com sempre i que podien modificar el resultat. També aquell pennalty dubtós al seu favor  que ha servit per marcar mentre que, l’infringit pels del Real Madrid al Barça claríssim no ha estat senyalat, el resultat podia ser diferent.

Enlloc de servir d’esbarjo, mirar aquests partits impulsen a l’enuig i a dir, un cop més, que hem de deixar de seguir-los. Deixen palès, com sempre, qui mana. Em ve a la memòria aquella dita catalana que hi escau: qui mana a can Ribot l’amo o el ….

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: