Serenitat?

Cal recuperar-la. El nostre món està cada dia més complicat. Pandèmia?

Als que tenen poder els interessa tenir-nos agafats pel morral. No en teníem prou per a sobreviure en aquest mon de frustació i migradesa i vet aqui que de cop, arriba la pandèmia que, alguns fan servir d’escut per dominar-nos. No ho dubto gens. Volen fer-nos creure que el món s’acaba, si no fem bondat…

Sempre hi ha hagut desastres com aquest a la història de la Humanitat. La diferència rau en que, anys enrera, no hi havia com fer-ne difusió i espantar tothom, de manera especial als més grans.

La por és, des de sempre, el pitjor enemic, el mal més dolent que ens pot afectar: por dels veïns, de tocar una carta que t’arriba al correu, d’obrir la porta per atendre algú, trobar qui que et demana ajut quan camines pel carrer…

Recuperem la vida, el bon fer, el seny que en altres moments hem demostrat tenir. Serenitat per seguir endavant i encomanar l’alegria de viure en aquest mon estrafolari que, plegats hem construït.

No oblidem que el què avui en diem pandèmia abans ho dèiem amb altres paraules: hi ha una passa de tifus, de poliomielitis, de xarampió, de tuberculosi, malalties que abundaven quan jo era petita i s’emportaven molts joves i infants.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: