24 anys sense el Marc

Avui fa 24 anys que el Marc ens va deixar, fulminat, de mort sobtada, mentre jugava un partit de futbol amb el seu equip de veterans de l’Ametlla del Vallés. Nascut el 28 de juliol de 1961 era el nostre 4art fill. Tenia només 35 anys. Encara el plorem i, el necessitem.

Ens va costar d’acceptar la seva mort. Era un jove disciplinat que feia en tot moment el que calia. Un molt cultivat enginyer industrial que mai va exercir com a tal. Treballava a la farmàcia de la tia Eulàlia, feia esport, cuidava de nosaltres el pares -la resta ja eren fora de casa amb les seves famílies-. Encara recordo el dia que després de sopar ens va dir: puc quedar me a viure amb vosaltres? Quin regal! Llargues converses no importa el tema. Sempre amatent per acompanyar-nos, viatjar…Van ser temps afortunats!

Amant de l’art, de la música, del teatre, dels viatges per a conèixer noves cultures, art, paisatges. Un geni davant dels fogons.

El meu estimat Oriol mai ho va assimilar, plorava. Per pal-liar la seva tristesa  jo tenia de fer la valenta per animar-lo. Vam necessitar ajut tots.

T’estimo! Segueix acompanyant-me des d’allà on siguis. Et sento a prop!

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: