Danielle Mitterrand. Sempre al cor.

Mai oblidaré a Danielle, amiga especial, dona culta, entregada als que la necessitaven a qualsevol punt del Planeta. Avui sería el seu 96 aniversari. La vaig acompanyar en moltes activitats fins a la seva mort l’any 2011. Una setmana abans vam passar un dia sencer a casa seva discutint sobre el be i al mal. Dèia que era la seva millor amiga, que l’havia acompanyat en moments difícils quan tothom li feia el buit. Sento encara la seva abraçada quan ens vam despedir, sabíem que era la darrera. Pocs dies després va entrar en coma.

Perseverant en la lluita dels senzills, no escoltava els cants de sirena que alguns li dedicaven. Des de France Libertés va expandir al món missatges d’esperança, acollia les necessitats dels simples i humils, mai pendent del què diran sinó d’allò que li dictava el cor. Per què l’han mantingut a l’oblit? Maleïdes enveges

Exigeixo per ella alguna NOMINACIÓ especial del món. La mereix!

Sempre et porto al pensament i al cor…

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: