Barça 5 Betis 2

El Barça s’ha retrobat amb la victòria a la Lliga quatre partits després. I això, que d’entrada, sorpresa a l’onze titular. Messi ha començat a la banqueta, per unes molèsties al turmell. Abans del partit, minut de silenci en record de Tony Bruins Slot.

Alba i Messi durant el partit del Dinamo de Kíev de Champions
Alba i Messi durant el partit del Dinamo de Kíev de Champions (EFE)

Jordi Alba ha explicat «que tot l’equip» prefereix «que Messi sigui al camp», després que l’equip blaugrana guanyés 5-2 el Betis, amb dos gols del davanter argentí, que ha sortit al terreny de joc en l’inici de la segona part.

«La suplència ha estat una decisió del míster. Però Messi és el millor del món i en la segona part ens ha ajudat molt a guanyar el partit», ha afegit en declaracions a Movistar+.

Pel que fa a la primera part, que ha finalitzat amb el resultat d’1-1 amb un penal fallat per Antoine Griezmann, Alba ha considerat que el Barça ha pogut anar-se’n a la mitja part «amb un avantatge ampli perquè hem estat molt superiors al Betis».

En aquest sentit, ha admès que «fa ràbia que s’escapin tantes oportunitats de gol, però així és el futbol», alhora que ha destacat que, tot i no haver tingut encert en la primera part, «a la segona, l’equip sí que ha estat encertat».

Dembélé ha inaugurat el marcador amb una jugada personal. La passada és de Griemzann, Dembélé retalla un defensa i marca el primer gol del partit als 22 minuts. Griezmann ha seguit veient com les ocasions no li entraven. Fins i tot quan Mandi ha comès penal sobre Ansu Fati. Griezmann ha fallat la pena màxima, ja que Bravo li ha endevinat la trajectòria i l’ha refusat. Abans del descans, Tonny Sanabria ha marcat l’empat per al Betis, després de la centrada de Tello en què cap dels centrals pot arribar-hi. L’exblaugrana no l’ha celebrat.

A l’inici de la segona part, Messi ha substituït Ansu Fati. I Griezmann ha tornat a veure la llum. Centrada de Jordi Alba, que deixa passar Messi i el francès ara sí que ha pogut marcar el 2-1 del partit.

Mandi ha comès penal per tocar la pilota amb el braç tot que Cuadra Fernández ho ha hagut de veure a posteriori per assenyalar-ho, també ha expulsat el jugador del Betis. Messi no ha perdonat i amb un llançament imparable ha convertit el 3-1. Cinquè gol de l’argentí, tots de penal, aquesta temporada. Per uns moments, el Betis s’ha tornat a ficar a dins del partit, amb el 3-2 que ha marcat Loren després d’una jugada d’Àlex Moreno al 73. Però ha tornat a aparèixer Messi per sentenciar amb un golàs. Passada d’esperó de Sergi Roberto cap a l’argentí que ha tornat a enviar un xut imparable en el que ha estat el 4-2. Ja en el minut 90, Pedri ha marcat el 5-2 definitiu, després d’una centrada de Sergi Roberto, en què no arriba Braithwaite.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: