Intentem ser optimistes..

Els punts de mira en aquesta vida son diferents: el dels optimistes -quina sort- que tot ho veuen possible i el d’altres, que no ho tenen tant clar i necessiten proves. Els resultats solen ser diferents. És imprescindible no donar mai res per perdut. No acceptar un No d’entrada, sigui de l’ordre que sigui. Hem d’aprendre a negociar, a sospesar les dificultats i fer-les positives.

Ni tot és blanc ni tot és negre. Hi ha matisos: un grisos i uns ocres que ens poden servir per aconseguir el blanc desitjat. Si a hores d’ara féssim una enquesta descobriríem que: els optimistes han retrocedit, estan a l’aguait. Els mal averanys que ens colpeixen fan perdre l’esperança de molts.  Recomano però de repassar la situació del món, poc positiva. Vet aquí que nosaltres hi som i, podem ajudar a reconvertir-lo, de nou, en lloc de vida.  Deixem en rere les inquietuds supèrflues, caminem pel camí traçat aquest any 2020: el que la pandèmia ha trencat moltes rutines però HI SOM. Altres no han tingut tanta sort. Siguem humils.

Tots tenim familiars i amics que s’han quedat pel camí. Celebrem doncs, la vida i, no deixem d’anar amb ulls-mans i cor oberts a l’esperança, disposats a ajudar als que ens necessiten i no gosen dir-ho…

Una olivera del jardí de casa tenia branques mortes. L’escultor-amic Diego Invernon hi va fer aquesta meravellosa escultura: una dona. Gràcies Diego!

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: