Mare de Deu de Puiggraciós. Així la volem

Sense corona d’espines, dempeus amb el nen Jesus als braços. Bonica imatge que medeix uns 60cm policromada, del S XV. Amb anterioritat es venerava a Sant Pau de Montmany. Fins fa poc portava una corona de punxes que feia patir. Amb bon criteri, li han tret la corona i s’ha quedat com a mare-Verge que és pel que l’estimem i venerem.

La sentim propera, segur que escolta els nostres clams angoixats per la barbàrie que ens envolta. Li demanem vetlli per nosaltres des del cim, pel país, pel món a la deriva. Pels nostres presos i exiliats per tal que puguin compartir a casa, amb llurs famílies, aquestes festes de Nadal que ja truquen a la porta, dies de pau i amor

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: