Estimar o no estimar…

Heus aquí el dilema del món, si tots som iguals, per què alguns no tenen on viure, què menjar? La única explicació rau en preguntar-te: estimes o no estimes? Considero es tracta d’una qüestió que ens hauríem de fer tots en aquests moments, quan la vida penja d’un fil que es pot trencar sense permís.

Dolen les notícies com la de la nau que es va cremar a Badalona on hi vivien entre 100/200 persones dues de les quals van morir i més de 19 van resultar ferides. Era refugi i servia d’abric a molts sense sostre. Costa entendre que els responsables polítics de la zona no tinguessin coneixement d’aquella situació i intentessin posar-hi remei. Polítics per a mi DESQUALIFICATS a per vida. No es pot jugar amb la vida dels pobres. No en tenien coneixement? Em ve al cap aquella dita: qui mana a can Ribot l’amo o el porc? Rumieu! Ja es parla de noves eleccions i les baralles s’han engegat per a formar part de les llistes… Pressupostos?

Per què no som capaços d’endegar una nova situació de vida quan tants romanen dia i nit al ras: joves, vells, infants i no és per gust. Si callem i no reclamem justícia, som corresponsables de la seva sort. CLAMEM I exigim que la societat eviti aquestes injustícies. Ningú sense sostre. Ningú sense el menjar indispensable per a seguir endavant, ara torejant aquesta crisis pandèmica, més endavant procurant que la societat esdevingui més justa i equitativa. Dit en altes paraules, es tracta d’estimar o no estimar. No desitgis ni permetis per a ningú allò que no vols per a tu ni pels teus.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: