Nadal 2020 amb Pandèmia. Com serà?

Jo diria que serà un Nadal amb molta solitud, costarà passar-lo. Recordarem temps passats quan gairebé tot era possible. Els meus records de mare d’una llarga família son enormes, difícils d’entendre pels que no ho han viscut. D’uns anys ençà potser de viatge amb alguns fills i nets, d’altres fent festa solemne al voltant de la taula petits i grans sempre prop del tió… L’arribada de besnets ha tornat a revifar tradicions. Sempre el vers dels més petits enfilats dalt d’una cadira, els dibuixos de torn per a tots nosaltres, pares-avis-besavis. Sento encara la cridòria, em toca a mi, no, primer jo que soc més gran… Mai menjàvem les postres fins que el tió no hagués cagat. Què ens regalava? Les neules i els torrons, xocolatines i ametlles ensucrades, confits que només es veuen aquests dies, el vi bo…

Aquest Nadal serà per recordar. Any 2020 el de la Pandèmia que ens va mantenir aïllats del món, de la família, de la feina, dels amics…. Confiem que aviat podrem dir: aquí hi ha un gat, aquí hi ha un gos i, aquest conte ja està fos… tant de bo sigui aquest l’epítet  de la Pandèmia, malastruga que romandrà com a historia trista, d’aquest Nadal 2020.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: