Presos i exiliats polítics a casa per Nadal!

Teníem previst altre acte al Santuari de Puiggraciós per exigir, al govern de l’Estat espanyol, la Llibertat dels nostres presos i exiliats polítics però La Covid-19 ho ha impedit. Faig el clam des  d’aquestes ratlles per si algun polític em llegeix i vol ajudar.

   Els darrers quatre anys hem descobert que hi ha ciutadans que no tenen actiu el seu cor. Son responsables polítics d’aquells que fan i desfan al seu atzar i es creuen eterns. Son perillosos pel què diuen, però una gran majoria, pel que no fan. Denominador comú? S’apunten a partits polítics i llistes electorals que els proporcionaran prebendes, al servei de la seva economia. Altre grup és dels que viuen sota el domini de la por i, vet aquí que provoquen molts desbarats. No estimen ningú! Tenen una frase comuna: si no fos per…

   No soc política però denuncio allò que no m’agrada. Intento fer palès el què necessita la ciutadania: viure amb pau prop dels seus, dels que estima i dels que s’ocupa amb el fruit del seu treball i roman amatent quan el necessiten. Amb aquesta dura i llarga pandèmia, tots necessitem ajut i consol.

   Denuncio el Govern de Madrid que va dictar presó i exili pels nostres amics activistes el mes d’octubre 2017. Jordi Sánchez i Jordi Cuixart condemnats a 9 anys de presó. Oriol Junqueras  a 13 anys. Joaquim Forn i Josep Rull a 10 anys i mig. Carme Forcadell a 11 anys i mig. Dolors Bassa, Raül Romeva i Jordi Turull a 12 anys. Jo estava amb el Jordi Sánchez quan es va produir la detenció. Vergonyant!

   No acceptem que tantes famílies pateixin per quart any consecutiu l’absència de les seves parelles, fills, pares, germans, empresonats des de octubre 2017 en dies tant assenyalats: Nadal, Cap d’any, Reis. Jo diria que el jutge que els imputa no coneix a fons ni te clar el Codi penal. No sap ni vol saber dels imputats castigats. Actuaria i pensaria diferent si ho fes. Jutge que no te capacitat de pensar ni decidir, que no entén Catalunya, que juga amb el Codi penal. Te cor?  En tot cas inactiu.

I el Govern de l’Estat segueix fent el sord, sense escoltar ni revisar allò pel qual se’ls imputa i que NO és cert. S’afarten de dir, de portes enfora, que Catalunya és un país lliure on tothom pot pensar i actuar com deu li doni entenen i, no és cert.

Exigim Llibertat presos i exiliats!

   Qui mana els Jutges? Poden dormir els que així actuen sense tenir malsons? Caldria penalitzar-los, rebaixar-los dels seus càrrecs. No vull, no puc entendre que ningú hagi de romandre a presó 4 anys lluny de les seves parelles, fills, pares. Sense la companyia d’amics de vida per una grossa pifiada del jutge en qüestió, que no anomeno, però que tots tenim al cap.

Podrà viure el Nadal com si no tingués responsabilitats amb el presos i exiliats polítics i les seves famílies? I, els seus superiors polítics-judicials, per què callen? On s’amaguen?

Han de justificar els seus sous, res més…

   .

  

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: