Eufònic Urbà. Art a Santa Mònica

Els dies 4, 5 i 6 de febrer i instal·lacions artístiques fins el 28 de febrer 2021 Agafeu l’agenda! Eufònic urbà arriba el 2021 a la seva vuitena edició, presentant de forma gratuïta a diversos espais de l’Arts Santa Mònica de Barcelona una proposta que fa dialogar les arts sonores, visuals i digital-performatives. Del 4 al 6 de febrer, hi haurà una desena d’actuacions i intervencions, a més d’inaugurar les instal·lacions artístiques, que es podran visitar fins al 28 de febrer.

L’extensió urbana del festival de les Terres de l’Ebre presenta treballs realitzats a l’edició estiuenca i noves propostes com la instal·lació artística del japonès Tomonaga Tokuyama, col·laborador habitual de Ryoji Ikeda, o un projecte instal.latiu de Lina Bautista en col.laboració amb Hangar Centre de Producció i Recerca d’Arts Visuals. Entre els primers noms confirmats la performance de dansa i so de Ferran Fages i Carme Torrent, la deconstrucció folk del gallec Lume, i la primera actuació a la capital catalana de la cantautora electrònica Ro.e, artista basca que viu a Suècia, entre d’altres. 

Al gener s’anunciarà la resta de la programació, tot esperant que les circumstàncies acompanyin per a celebrar el màxim d’actes en format presencial!

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: