Felicitats Pasqual Maragall

Dol no poder-se abraçar, limitar-nos a una trucada o missatge quan les ganes son de trobar-se com fèiem abans. Confiem que la maleïda Covid -19 deixi en pau les nostres vides i desaparegui del món.

M’agradaria poder-te abraçar, Pasqual, com hem fet en altres ocasions de vida. Sempre amatent a qualsevol esdeveniment et presentaves de forma espontània i omplies de goig els nostres anhels.

Recordo, com a moment especial quan l’any 2009, jo estava a punt de participar a la Marxa Mundial per la pau i la no violència a traves dels 5 Continents i, els amics de l’Ametlla, van voler-me acompanyar la setmana abans de l’inici d’aquella efemèrides i vam caminar pel nostre poble l’Ametlla del Vallès fent un recorregut interessant fins a trobar el riu Congost prop de Llerona i tornar, en comitiva, fins la Plaça de l’ajuntament on s’havia iniciat el nostre caminar. Vam explicar què suposaria 105 dies al voltant dels 5 Continents amb gent de tot el món. Us asseguro que va ser una experiència entranyable mai imaginada Jo hi anava en tantque representant de la Fundació Cultura de Pau. Federico Mayor Zaragoza va ser qui m’ho va proposar.

Vam iniciar l’encontre a la Plaça de l’Ajuntament amb unes paraules d’agraïment als que em van voler acompanyar. Per què ho explico? Doncs perquè un dels assistents -no se com se’n va assabentar- era el Pasqual Maragall amic de moltes vivències.

Amic Pasqual, fer 80 anys és un repte, jo fa tres anys els vaig festejar. Sempre he pensat que estar ben acompanyat és el millor regal possible. Se però com et sents sense la Diana. La vida és envejosa, ningú té poder per manar-la, és com és i, no tenim altra solució que resistir, intentant fer feliços els que tenim a prop. Ah! i tenim records de vida que ens ajuden a seguir. Molts que ens estimen, prop nostre, fan més lleus el moments complicats per la pandèmia.

Pasqual, t’estimo com a grandíssim amic, malgrat fa temps que no ens veiem. Quan el bitxo que ens colpeix s’acabi, farem festa grossa. Consti que soc més gran que tu però la confiança de retrobar-nos em fa oblidar l’edat.

Bon 80 aniversari! T’estimo, ara des de la distància. Des que et conec.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: