Una nova visió de la vida

Amb el Covid-19 hem d’aprendre noves fórmules de vida, modificar comportaments. Prevenir situacions, contactes amb qui no coneixem. També s’afeblirà l’economia. Els que hem sigut mesurats amb les despeses no ens costarà tant com a aquells que no tenien mai un No, per a res. Els sous no creixeran i la feina escassejarà. Serà una nova manera de viure, la d’aprendre a compartir per tal que a ningú li manqui el què és vital per a seguir dempeus, mantenir la família i gaudir de la vida prop dels que estimem.

Ah! I  les mascaretes formen ja part del nostre : jo. Moure’s sí, però amb mesura per tal de conservar la vida, tenir clar que la feina, de forma majoritària serà des de casa. Els que tinguin de sortir per treballar fora, hauran de fer-ho amb unes condicions determinades si volen evitar ensurts.

Anar a passejar? Sí, però preparats i al tornar a casa, procurem-nos una bona dutxa i roba neta. Anar a comprar? Sí, on sempre. Arreu fereixen guants per escollir productes, de manera especial els queviures. Evitem els horaris de gran afluència, tot i que, limiten les entrades a mesura dels que son dins. Siguem generosos, interessem-nos per aquells que estan sols, o viuen aïllats, potser a llars residencials. Fem servir el telèfon, la joia més preuada d’aquesta pandèmia.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: