Lo quotidià…

Normatives?

Ens estem avesant a compartir la nostra quotidianitat amb la Covid-19 que, de moment, segueix assetjant-nos. Què és el que més trobo a faltar? La companyia d’amics i parents habituals. Ja no dic els que viuen lluny com els meus germans amb els que ens trobàvem un cop al mes, sinó amb els més propers que vivim a prop. El jardí serveix per a veure els nets, els més petits però, sense la possibilitat d’abraçar-se. Mereixem aquest càstic?

La normalitat, avui, gira a l’entorn del telèfon i de les videotrucades. Hem aprés una normativa de vida i de menges que el nostres cós necessita que intentarem conservar quan arribi, de nou, l’ordre habitual: Dormir 8 hores, menjar xocolata negra, fruits vermells, carxofes, nous, brous de verdura, sopa de pa-alls-oli-sal, per aprofitar les restes, la que feia la iaia Margarida i sempre m’ha agradat. Ah! Li va be formatge ratllat al damunt un cop l’haguem xafat amb l’estri adequat que us presento:

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: