Hivern o primavera?

El clima està trasvalsat. El sol escalfa com si fós avançada la primavera. No pots intentar prendre’l vestida normal cosa que faig 15 minuts cada dia, no es resisteix. Consti que m’agrada la claror i la calor, mai m’atabalen. Sí el fred, molt! M’agradaria viure en un país on sempre fos de dia, amb claror i. temperatura en alça.

Una cosa u altra sigui benigne i ens conforti. Suposa menys despesa de calefacció i, de la manera que van les coses, hem d’intentar reduïr despeses de tot el que és prescindible. Somniem desperts, al menys jo amb un sol anhel: que la Covid-19 ens abadoni ràpid. Volem viure tranquils prop dels que estimem, abraçar-nos, xerrar cara a cara, seure a taula per discutir, per discernir sobre el be i sobre el mal que darrerament ens aclapara. De moment cal prudència, de maner especial els més grans i delicats, confinats aviat farà un any, des del mes de febrer 2020.

Neguitegem per recuperar els amics, no en tenim prou d’escoltar les seves veus, volem abraçar-los, mirar-los els ulls…discutir sobre el be i el mal com solíem fer sempre.

Covid-19, veste-n lluny, no tornis mai més. Ens has robat la vida durant molts mesos i, ara et demanen que ens deixis en pau prop dels que estimem i ens necessiten. Una cosa em aprés, la mascareta ens ha ajudat a no patir encostipats com anys enrera. Caldrà discernir si, quan tot rutlli, alguns seguirem portant o no mascareta. Jo penso que sí…

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: