Política? Polítics?

La resposta que em ve al cap és NO gràcies -a tots- però, hem d’anar a votar, el millor, dels aspirants. Massa esperances posades en la Democràcia, que ens va mantenir en suspens  anys i anys, que malauradament ens ha defraudat. No ho hem fet be? Avui massa personalismes. Els candidats han de tenir clar, que només han de ser hi dues Legislatures. Senyors candidats, les repeticions mai solen ser les bones.

Ara S XXI només mana l’afany de poder de tot ordre, polític, econòmic, social. Busquin els candidats, intentin trobar-ne algun que es presenti per primera vegada… Vana esperança. Malgrat els despropòsits, hem d’anar a les urnes personalment el dia 14, amb moltes precaucions per evitar el maleït virus que, a manera d’àngel exterminador, porta dolor i angoixa a massa famílies. 

Posem la butlleta escollida a la urna confiant que les nostres esperances siguin ateses per a la consecució d’un país lliure i en pau, la Catalunya somniada anys ha pels nostres avant passats que mai, van poder veure. Nosaltres Sí podrem!

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: