Situació política? Salud d’Europa?

Es imprescindible, si volem sobreviure a la Pandèmia i a les difícils situacions que comporta de feina, de disposar de l’imprescindible per a viure dignament sense mendicar, que plegats fem propostes de cooperació, única fórmula per a seguir dempeus i poder fer front al dia a dia, al futur.

Aquells que es consideraven rics, han descobert que no ho son. Els que ho eren, veuen disminuir el seu capital davant la situació precària del moment que vivim: d’activitat, de movilitat, de feina, de fabricació, de vendes… D’una manera u altra som víctimes de la Covid-19 que forma part del nostre dia a dia, que costarà treure’ns-la de damunt. Pandèmia que no coneix fronteres, ni edats. Que s’ha immiscuit a tots els països del món, que ha entrat a moltes llars i s’ha endut a milers de persones sense que  poguéssim acomiadar-les, com ens hauria agradat.

Situació política complicada, salut d’Europa, del món. Futur incert a curt termini. Confiem!

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: