No dividim. Compte amb els judes…

S’acosta la votació. Ens hi jugem molt. No podem seguir dividint, repartint vots com si fossin patates. Imaginem, millor dit, decidim que avui 5 de febrer 2021, tenim clar que no podem dividir, hem de sumar si volem guanyar Catalunya per a tots els que aqui vivim, treballem, confiem, somniem. Està a les nostres mans aconseguir-ho. Compte però amb els Judes…

No fem capelletes com alguns solen fer sempre -la única pretensió és ser el primer de la llista-. En aquests moments hem d’anar tots a la una, si volem fer fora els que no pensen amb la Catalunya rica i plena que plegats guanyarem. Després, ja decidirem, guanyades les eleccions. Compte amb alguns dels que han manifestat ja les seves al.liances. No podran parlar de la seva Catalunya si l’han venuda per poques monedes. Em recorden el deixeble Judes. Pel seu mal cap, quan va veure el què suposava, es va penjar…

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: