Confinament. Siguem prudents!

Costa d’entendre que tantes persones trenquin el confinament sense motiu. Si volem que s’acabi la pandèmia hem de fer cas al que diuen els experts: major control d’allò que és prescindible. Massa s’ho prenen de forma poc seriosa. Si fem el què cal, podrem recuperar la vida, la feina, els saraus. La família, suara aïllada, els amics, ara amb visites només via telefònica. Quina enyorança!

Em passa pel cap la vida que tenien de fer els exiliats en temps de guerra, aquells que van tenir d’anar-sen lluny de casa i de la família, per culpa del seu pensar, diferent, dels que tenien la paella pel mànec. Costa d’entendre aquell odi que va sorgir entre la gent, aquells que havien conviscut des de petits i que, la maleïda guerra -la pitjor de les pandèmies- els va separar. Molts es van quedar pel camí, d’altres, enemics fins que van descobrir que eren simples enveges les que van minar molts cors i ments.

Avui, la Covid-19 és el nostre virus assassí. Per evitar-lo, hem de seguir les indicacions dels entesos. I nosaltres, els més grans, hem ser prudents i esperançats, malgrat el dur confinament.

Costa d’entendre de qui ha sorgit la idea d’unes eleccions generals, diumenge 14, quan la ràbia de la pandèmia pot fer estralls. Ni els organitzadors estàn exclosos. Ho saben oi?

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: