Febrer, mes de grans records

Avui 15 de febrer 2005, fa 15 anys que va morir a Barcelona l’amic el Dr. Josep Laporte. Demà 16 de febrer, en farà 10 que altre gran amic el gran cuiner Santi Santamaria ens va deixar de manera irreversible a Singapur, on havia viatjat per feina. Luctuós. El 16 de febrer 1928 era l’aniversari de naixemment d’altre amic entranyable el Bisbe Monsenyor Pere Casaldàliga al que havia visitat en dues ocasions a Sâo Félix do Araguaia, al Matto Grosso.

Tres personatges que em van ajudar a crèixer i a ser persona de be, entusiasmada com ells del quefer diari i de tots aquells que ens evolten. Què dirien de la vida d’avui passats aquests anys -des que ens van deixar-, dels canvis registrats, quan les persones no tenen en compte a les persones sinó a la bogeria de ser-tenir-representar més que els que tenen al voltant? Segur no seria del seu agrat.

Els meus records d’amistat i conversa mai més s’han repetit, quan podíem perdre les nits enraonant, sobre tot el què no volíem que fos la nostra existència, com ens agradaria poder canviar el món i molts pensars, avui inimaginable. Tot s’acaba en tenir...i si pot ser, més que els que els altres. L’amistat és un do que no tothom sap conrear i avui, pocs la tenen en compte. Gràcies amics, sé que ens retrobarem i recuperarem el temps que hem estat separats!

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: