Costa endevinar què, qui, quan…

Vivim moments difícils i, allò que tenim com a prioritari, del qual no podem prescindir la salut, en aquests moments falla per a molts. La pandèmia segueix actuant, s’ha carregat el nostre quefer diari, la feina. Si no podem moure’ns  ni treballar, com fer front a la vida, com tirar endavant la família?

El què més preocupa és no saber amb qui ens enfrontem, fins quan, com. Alguns creien que la ciència del nostre món havia superat totes les limitacions. Què o qui falla? Recordem les antigues plagues i malastrugues de la història de la Humanitat. Deien que avui, S XXI, el de les grans tecnologies TOT es podia resoldre, que el nostre món havia superat totes les limitacions.

Algú ha plantat cara al món per a demostrar que hi ha una ma o força sobirana que ho pot tot? No volen sigui conegut, el fet de que s’engegués al mateix temps als Cinc Coninents fa pensar molt. Les casualitats no existeixen. Qui? Per què? Volen acabar amb els pobres i els vells? Fa basarda tanta maldat.

Tant de bo s’aclareixi ràpid aquest laberíntic trencaclosques i, confiem i desitgem arribar, molt aviat a port, sans i estalvis.

Volem perdre de vista el Covid-19. Volem recuperar la vida. Volem estar a prop dels que estimem, no confinats…

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: