Homes, dones?

Sempre ens han volgut fer creure que som tots iguals no importa el gènere. Mateixos drets, mateixos deures. Us ho creieu? Jo NO!

Només cal fer una repassada a les notícies, de qui es parla més? Quan hi ha algun treball especialitzat amb igualtat de condicions-preparació, a qui seleccionen? Fotos més importants a la majoria de portades de periòdics qui les ocupa? Quantes dones i quants homes formen part de les llistes electorals i llocs que ocupen uns i altres?

Encara no hem assolit que et diguin, no pateixis avui faré el dinar o sopar jo, o, recullo la roba i poso la rentadora així podré recollir-la abans d’anar a la feina? Al menys caldria fer intents, ara que la majoria treballen des de casa.

Nosaltres, les dones, som massa permissives.. Jo ja he fet tard però a les joves us dic, no claudiqueu a menjar entrepans o qualsevol porqueria per no cuinar. No vulgueu menjar m…. No me’n penedeixo i puc dir que alguns mengem sà… Més saludable i variat…

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: