La por, el pitjor enemic

Ens han inoculat la por des que el món és món. Uns pocs decideixen sobre la resta que dòcils com un ramat, seguim el què dicta el pastor. Fa pocs dies en vaig trobar un amb moltes ovelles, mentre feia la meva ruta després de dinar. No se com s’ho pot manegar un sol pastor per a fer-les seguir, sense fer soroll, amb un sol gest i un sol crit el camí que els indica.

Serà que els polítics han fet pràctiques amb ovelles abans d’intentar encarrilar-nos a nosaltres, àdhuc a les persones que NO volem ser ramat?

Quan deu cobrar un pastor? Quan cobra un polític? Fem càlculs i quedarem esfereïts.

Aquest S XXI jo el nomenaria segle de la por… Només ens faltava la pandèmia per acabar- ho d’agreujar. Qui no treballa no cobra… El que ara no cobra per què viu d’un sou i te família: avis, esposa, fills, com s’ho manega?

Caldria fer moltes revisions respecte aquells que tenen duplicitat de sous, sovint d’honoraris, he dit duplicitat però poden ser molts més. No els fa mal el cor quan veuen ingressades als seus comptes totes les prebendes de que disposa? Com les ha guanyat? Qui les hi ha aconseguit?

Son tant responsables els que cobren com aquells que els hi paguen. Intentem lluitar per l’equitat: ningú sense l’imprescindible per a viure el dia a dia. Si no responen aquells que si haurien de sumar, els assenyalarem amb el dit i, si no en fan cas, els nomenarem un a un, pel seu nom…

Volem un món d’homes lliures i equitatius, com eren anys ha, la majoria. Avui el delit de comprar, de tenir més que els altres, ha enverinat massa cors…

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: