Què és la vida?

Com deia Calderon de la Barca en el monòleg de Segismundo:

¿Que es la vida? Un frenesí.

¿Qué es la vida? Una ilusión,

una sombra, una ficción,

y el mayor bien es pequeño:

que toda la vida es sueño,

y los sueños, sueños son.

Immersos a la Covid-19 que ens ha robat parents i amics, hem de seguir caminant, confiant que li guayarem la batalla perquè així ho hem decidit. Prenent les mesures pertinents, prescindint de moltes coses que abans podíem fer i ara no. Dol, de manera especial no poder romandre a prop dels que estimem quan ens necessiten, ara obligats a romandre allunyats pel risc de contagi. També és trist no poder acompanyar a parents i amics delicats, pendents únicament del telèfon, única eina que ens ajuda a soportar les llunyanies.

Per si en teníem poc, ara la climatología fa de les seves. No permet sortir a passejar com voldríem: ha refrescat més del compte i, de sobte plou, o cau neu, o pedra… Hem de viure el moment oportú, no pretendre mantenir horaris, suara desvallestats com tot. Avui he intentat sortir a caminar en dues ocasions, he tingut de tornar a casa a bon pas, per no mullar-me.

Aprofitem doncs els petits moments bons que el dia ens depara. Cuinem pels de casa, llegim, escribim. Endrecem andròmines que, segur, ens donaran sorpreses: apareixen records, potser fotografies o escrits de temps passats mig oblidats que ens recuperen moments viscuts inesborrables.

La vida és doncs com un somni, potser no hi poses data, però el cor batega molt fort, revius temps viscuts de joia, d’amor, d’esperança. I, et recorda, que segueixes viu i has de confiar esperançat.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: