La por pertorba la nostra vida

Vivim temps de temors, de dubtes, jo diria que poc esperançats. Hauríem d’intentar persuadir a la població que cal prevenir moltes coses de les que fem i hauríem d’evitar però, si actuem amb les mesures pertinents ens en sortirem.

D’entrada, celebrem que aquest hivern ens hem estalviat moltes grips. Jo no m’escapaba de romandre a casa per febrícules, tos i encostipats que costaven de curar. Les mascaretes han jugat un rol important, tant, que a partir d’ara formaran part de les nostres rutines, sempre a punt quan sortim al carrer.

Ens resultaven ridiculs els japosensos que trobàvem quan viatjàvem, sempre amb mascareta sense cap motiu. No oblidem com passàvem els hiverns, quants encostipats amb seqüeles bronquials que ens afectaven mentre que enguany, ens en hem lliurat gràcies a les mascaretes.

La por que ara ens pertorba ha de servir per estar alterta. Si no fem el què cal, si no actúem amb diligència quan sortim a comprar, o simplement al carrer ni que sigui a passejar no oblidem doncs de protegir-nos, posem-nos sempre la mascareta.

A mi em pertorba, no soc capaç de descobrir qui és aquell que em parla. Per evitar-ho, d’entrada, li dic qui soc…

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: