Què és la vida?

Deia Calderón de la Barca la vida es sueño. Jo dic: mai sol ser com la voldríem…

A mesura que et fas gran t’adones que la vida és injusta, no te cap mena d’ordre, va al seu albir. Els que tenim la sort de confiar amb el més enllà ens costa d’entendre què pensen i com ho viuen, els que estan convençuts que després de la mort no hi ha res més

Tinc la sort de ser creient. Sé que rera la mort comença altra vida prop dels que ens han precedit i ens esperen. Que ens retrobarem i, l’amor que ens teníem serà perdurable. D’altra manera seria dantesca la solitud i malmesa l’esperança d’amor etern, de vida, amb els que estimem i amb els que ens hem estimat però ja no hi són.

Avui dia trist, algú proper molt delicat, confio en la seva recuperació. Maleïda Covid-19 que ens te apartats de tot allò que estimem: la vida,  la família, els amics. Àdhuc, en moments delicats, confiem!

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: