Eleccions? Partits polítics? A què juguen?

Costa viure el dia a dia, No estem preparats per les despeses que signifiquen unes noves eleccions, les paguem entre tots, i, tenim clar que és a benefici d’uns pocs, sempre els mateixos. fan pena pobrets; no tenen altre modus vivendi…

Mentre la majoria vivim aclaparats, lluitant pel dia a dia, per posar plat a taula, i pagar la benzina pel cotxe, res més de superflu…Tenim clar que no pretenem que cap partit ens pagui res a canvi de…

Vivim en el món dels sers humans tots? Jo estic segura que NO. Uns que maneguen, altres que obeeixen, altres que no pretenem res i per tant, no els en fem cas. Jo diria que el món actual és el de gambi qui pugui i els humils que s’espavilin. Fa esborronar comprovar com aquests dies de festes, moltes llars no tindran l’imprescindible per posar. se a la boca. Ens hauríem de plantejar: i jo, que faig per pal-liar aquesta situació? Cada dia hi ha mes gent que no disposa de l’indispensable per a viure. Mirin els carros de la compra.

Saben que costa el muntatge d’unes eleccions, aquest compromís ara tant sovintejat a casa nostra? Hauríem d´exigir que ens mostressin les xifres que, entre tots paguem a benefici, com sempre, d’uns pocs. Els repetidors.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: