Barça, a la final caminaràs bastant sol. Antoni Bassas

Antoni Bassas

Va ser acabar la final de l’Euskal Kopa i començar a publicar-se tot de tuits de consolació a l’Athletic de Bilbao tallats pel mateix patró, des de Carlos Iturgaiz (“I ara tot l’ànim per preparar i guanyar la Copa de S.M. el Rei el pròxim 17 d’abril”) fins a Arnaldo Otegi (“Amunt Athletic, aixeca’t i guanya el Barça”).

Si en els pròxims quinze dies ens donessin un euro per cada vegada que sentirem la metàfora de com de perillós pot arribar a ser un lleó ferit, encara faríem calaix. Què li convé més al Barça? Que l’Athletic jugui el dia 17 amb l’orgull tocat i amb urgències històriques per resoldre, o que jugués inevitablement relaxat un cop s’hagués tret de sobre la pressió de no fallar contra el seu veí guipuscoà? Un cop més, la resposta la té el Barça.

Si continua en l’actual línia de millora de joc (n’hi va fer sis a casa al flamant campió de Copa) i manté l’èpica que l’ha sostingut en aquesta competició, tant li farà com surti l’Athletic d’entonat o de nerviós. Seria la millor manera que el Barça fes justícia divina amb uns que l’estan esperant amb ganes: els seus tenaços enterradors de Telecinco.

Diari ARA

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: