La solitut atordeix…

https://i0.wp.com/locals.esquerra.cat/imatges/articles/paretsvalles/presos-politics.jpg

La Covid-19 fa malvestats. A més a més de tenir-nos enclaustrats, allunyats de parents i amics, d’emportar-se’n a molts que no corresponia per les seves edats, ha creat un ambient de solitud -de manera especial pels més grans-, que atordeix, mata il-lusions, roba esperances. No podem dur a terme les nostres idees, donada la mobilitat reduïda a la que estem sotmesos.

Mai hauria pensat que arribaria a enraonar sola…. Abans era considerat un signe de bogeria. Doncs sí, donada la situació que vivim fa ja més d’un any, penses en veu alta per saber som sona allò que voldries explicar i dur a la pràctica amb els demés, aquells que per la pandèmia no són a prop, no et senten, no et veuen simplement, si escrius, intueixen qui ets i què penses.

Imagineu els nostres presos  polítics engarjolats fa ja més de quatre anys a la presó per causes que només els jutges coneixen ???? Intento entendre la seva solitud i la de les seves famílies: esposes, fills pares… Quina tristor

Cal castigar als jutges-magistrats que els van jutjar. Escriure seus noms arreu, per tal que, quan surtin al carrer, siguin vistos com els responsables de la solitud de tantes famílies: esposes, fills, pares, germans, amics que han de viure sense els seus estimats.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: