Vergonyant …

Vaig veure el reportatge sobre Jordi Pujol anit. Com poden gosar parlar d’ell com ho van fer? De quin cap va sorgir la idea de parlar de la seva vida i, per què?

Queda clar que la pretensió és ensorrar Catalunya i fer-ho, a partir de Jordi Pujol. Alguns dels que manen han cregut seria el camí més fàcil. Guardo a la memòria tots els que hi van intervenir. Com gosen?

Se n’han aprofitat mentre han pogut i ara, toca ensorrar-lo. Amic de vida, de quan res era fàcil, company del meu estimat espòs Oriol, Jordi Pujol no és perfecte perquè, per sort o per desgràcia, ningú està en poder de la veritat i no existeix la perfecció però la seva honradesa és gran. La seva família? Els que critiqueu heu pensat amb les vostres?

Reportatge passat en una hora de molta audiència, procurant que arribes a totes les llars, van intentar inocular una Catalunya i un Pujol que no es corresponen a la realitat. Miro poc la TV però, a partir d’ara, encara restringiré més la seva visió. No em mereix cap respecte.

Catalunya no és això, Pujol no és el què pretén fer creure el maleït reportatge. La perfecció no existeix però considero que el president Pujol va fer bona feina en el moment que va governar.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: