Ànim i desànim en un moment contradictori. Antoni Bassas

Antoni Bassas

Estem pagant un preu molt alt pel fracàs de la Unió Europea (transmès en cascada als successius nivells inferiors de l’administració) en la gestió de les vacunes en el primer trimestre de l’any. L’estem pagant, encara, a les UCI, i l’estem pagant, literalment, perquè els confinaments han acabat els estalvis, la capacitat d’endeutament, la paciència i, segons com, la salut física i mental dels treballadors més afectats. Les comparacions de les ajudes que la restauració, per exemple, ha rebut a França o les que s’han rebut a Catalunya fan de molt mal sentir. Expressions del tipus “Cal reinventar-se” són avui una broma de mal gust perquè, en moltes cases, la força i la confiança per imaginar el futur estan esgotades. El moment és contradictori: alerta roja a les UCI, però baixa la mortalitat gràcies a les vacunes, i l’arribada de més dosis més la calor fa pensar que d’aquí a l’estiu això farà un tomb. Però atenció al peatge que ens espera. 

Antoni Bassas és periodista

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: