Sant Jordi somriu sota la mascareta

Antoni Bassas

Parlo amb alguns editors de llibres i em diuen que tenen indicis que aquest mes d’abril es vendran més llibres que l’abril del 2019, que ja tenen les primeres dades i que hi ha ganes de llibres. Ho diuen amb un somriure d’alegria en vigílies de Sant Jordi, que és el dia gran del negoci editorial, i tot fa pensar que, sense ser normal encara, aquest Sant Jordi amb la mascareta ja serà el del predesconfinament, el de la gent que torna a omplir (ordenadament) el carrer. Per què augmenten les vendes i ha augmentat la lectura? La pandèmia ha fet redescobrir el plaer de submergir-se en un llibre. Les sèries s’han consumit molt també, sí, però quan et passes el dia teletreballant acabes tip de tanta pantalla i el llibre ofereix un refugi incompatible fins i tot amb l’omnipresent telèfon mòbil.

Antoni Bassas és periodista

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: