Empoderament.

Paraula clau, que no tenim en compte i és vital per a tothom. Equival a dir que adquirim el mitjans per enfortir el nostre potencial en tot el què podem fer, sigui a nivell econòmic, polític, social, sempre a partir del què som, què fem, com vivim.

Empoderar-se vol dir saber moure les fitxes de la nostra vida a la manera del cavall del joc d’escacs, que serveix de salvavides, com quan ens treiem el pneumàtic mentre aprenem a nedar. D’enrada ens enfonsem però, l’amic que portem dins nostre ens ajuda a surar.

Empoderar-se equival a no tenir por, a actuar sempre amb ganes d’aprendre una mica més del què sabem. No hi ha dubte de que si ens coneixem millor, sabem que podem menar les relles de la nostra vida i, a més a més, podem ajudar els que tenim prop nostre a despertar-se i actuar també.

Imatge: GUAYASAMIN

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: