Hopkins torna a fer el silenci. Antoni Bassas

Qualsevol que vegi The father entendrà que Anthony Hopkins hagi guanyat l’Oscar al millor actor, perquè broda el paper d’una persona que molts de nosaltres hem conegut: el pare que s’ha fet gran i que, a poc a poc, comença a no entendre res, a confondre les persones, a qui li han de repetir les coses, i que està perdent la noció d’allò més recent.

L’actuació de Hopkins compta amb la col·laboració inestimable d’un guió que posa l’espectador exactament a l’angoixant lloc de la persona gran que viu desconcertada perquè creia haver entès el que havia vist i li havien dit.

La pel·lícula ens retrata dues vegades: primer com a fills, quan ens adonem que tenim un problema que ens fa nosa, ens irrita i ens fa llàstima, tot alhora, i després com a aquest pare o mare que, segons com rodin els daus, algun dia podem acabar sent nosaltres mateixos.

La gent sortia del cinema en rigorós silenci.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: