Costa llegir la premsa, escoltar notícies

Tots vivim angoixats, el moment és dur, poca feina, poc contacte amb família i amics, viure en solitud. Els que som més grans recordem temps de guerra i postguerra, quan les denuncies sorgien a dojo i, en alguns casos, suposaven la mort pel denunciat. Deu ens en guard de tornar-hi… La maldat fa estralls. Avui llegir la premsa posa de mal humor, pel que diuen o suposen alguns dels lectors-atacats, potser sense raó. Acabo de parlar amb una persona notable que està patint aquest mal d’ injustícia total. Setjament que no mereix. T’estimo amic, compta sempre amb mi.

Confiem que estem acabant aquest llarg pelegrinatge per fer fora la Covid-19 i ser de nou, sers humans lliures d’injusticies, de restriccions de moviment, de por inoculada que costarà fer-la fora de moltes ments. Massa persones aïllades de la vida comunitària sense tenir qui l’escolti i l’aconselli quan té una dificultat. Solen ser persones grans que els costa suportar aquest aïllament obligat. Els que tenim més anys i no podem fer la vida habitual com anar a comprar queviures, el diari, o potser anar a visitar un amic malalt que viu sol…ens sentim orfes de vida.

D’aquí la necessitat de que la premsa sigui veraç i enriquidora per tothom. Sense maneres dubitatives. Cal ser clars i contundents amb les realitats per tal que, les persones es sentin segures quan ens llegeixen. Que no domini la ficció a la normalitat quotidiana que ja és prou esparverant.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: