Dia de la mare?

Sempre m’ha semblat una bajenada dedicar només un dia a les mares, les que estem al peu del canó en tot moment, no importa dia i hora.. Merament efecte comercial, potser algunes rebran un regal, mercantilisme pur.

On som les mares quan ens necessiten? Saben on trobar-nos cosa que no passa amb la majoria de fills respecte a les seves mares. Algun dia potser la consciènsia els reclamarà allò que podien fer i no van posar en pràctica. Consti que no parlo d’economía, només de comapanyia, d’enyor. Sí que ens agradaria tenir-los més propers. El temps vola, sabran de què parlo quan tinguin més de 80 anys.

Les mares ho som 24 hores al dia… a per vida!

Remenant papers he trobat aquesta foto de grans records. La primera vegada que el meu estimat Oriol va anar a veure.m al meu poble El Pont de Vilomara. Jo amb el braç enguijat, me l’havia trencat amb una caiguda de la vespa, la moto del meu tiet Josep de Granollers. Bufff. Records de vida!

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: