Caminem, no ens aturem

Si fem un repàs de la nostra vida descobrirem que hem viscut moments per recordar: d’excel-lència, d’altres terribles, per oblidar. La vida que comporta la pandèmia ens el porta a la memòria uns i altres els bons i, el pitjors. Avui, 7 de maig 2021, emmig de la Covi9-19 estem amoïnats, deu sap què ens espera davant quelcom que no ens hem buscat. La vida no depén de nosaltres, ens l’hem trobat damunt i no podem eludir-la.

tenim sí moltes hores per rememorar temps viscuts prop del meu estimat Oriol, els seus pares i germana, l’arribada dels nostres 9 fills. veure´ls creixer, intentar fer-los feliços, fins que la mort envejosa es va endur, de forma sobtada al nostre fill Marc mentre jugava a futbol. La tristor ens va envair i ell, l’Oriol, no ho va suportar. Els anys que el va sobreviure ploràvem tots dos demanant-nos per què no nosaltres enlloc seu? Ens va tocar fer el cor fort. Jo intentava animar-lo però també va morir. Perdre’ls tots dos va er molt dur, una mena de mutil.lació difícil de suportar.

Em demano, què dirien avui davant l’adversitat d’aquesta maleïda pandèmia que ens ataca? Segur que recomanarien amor, resistència i, sobretot no deixar-nos portar per la desesperança. Tinc clar que, amb ells a prop seria més suportable. Amb les hores que tenim per pensar he de reconèixer que m’enyoro, que els voldria tenir amb mi…

Què fer? Seguir caminant fent tantes filigranes com calgui, per ajudar els altres i no decandir…

Caminando en Lucena-Filipinas con la Marcha Mundial por la Paz y la NoViolencia. Mayo de 2010. Hace 11 años

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: