Costa llegir noticies…

És difícil trobar articles que et facin créixer i serveixin, no a major glòria del que escriu sinó a favor dels moments que estem vivint, durs, de reclusió, de manera especial pels que som més grans i tenim inquietuds.

Articles d’opinió? Una gran majoria son a benefici del que els escriu. Sovint, exageradament llargs. Interessants els d’Antoni Bassas que, en poques ratlles deixa clar el seu pensament que es pot dir comparteixo. Gràcies amic, som molts els que et llegim.

Massa interès en vendre gat per llebre, ja no diguem a la TV -de la qual no soc addicta-, és una llàstima. Sort tenim de la premsa local que, ens posa al corrent del què passa arreu, i de manera especial del que es fa a casa nostra.

Costa fer un setmanari, l’experiència és molt valuosa. Em ve a la memòria temps passats quan vam endegar un setmanari a la nostra ciutat. Enriquidor en tots aspectes, saber destriar el què era interessant de tot allò que és superflu i procurar que ningú s’enfadi. Descobreixes, també, que les teves inquietuds son les de molts.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: